Громадська Рада Рівненська Обласна Державна Адміністрація

Головного лікаря Вінницького обласного центру медико-соціальної експертизи Юлією Даниленко. Сьогодні, 15 грудня, у пресцентрі Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної військової адміністрації відбулось розширене засідання правління Громадської ради. Для участі в установчих зборах до ініціативної групи подається заява у довільній формі, підписана уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства. У пресцентрі Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної військової адміністрації відбулось чергове засідання правління Громадської ради. Забезпечення секретаріату громадської ради приміщенням, засобами зв’язку, створення умов для роботи ради та проведення її засідань здійснює обласна державна адміністрація.

На нашому сайті ви знайдете корисну інформацію, дізнаєтеся, чим живе Львівщина сьогодні, та завжди будете в курсі основних подій регіону. До Новгород-Сіверської, Сновської та Семенівської підстанцій екстреної медичної допомоги найближчим часом будуть передані автівки Toyota Land Cruiser7. Вони здатні працювати в складних умовах на територіях зі зруйнованою інфраструктурою. Відповідні простори днями з’явилися в Ніжині та Чернігові. Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер.

громадська рада при ода

На черговому засіданні правління громадської ради при обласній державній адміністрації обговорили пропозиції до орієнтовного плану проведення консультацій з громадськістю структурними підрозділами Вінницької обласної військової адміністрації у 2023 році. Зміни у складі громадської ради затверджуються рішенням обласної державної адміністрації на підставі протоколу засідання громадської ради. Обласна державна адміністрація оприлюднює відомості про такі зміни на своєму офіційному веб-сайті та в інший прийнятний спосіб протягом трьох робочих днів з моменту затвердження. На засіданні ініціативної групи з підготовки формування нового складу Громадської ради 17 травня підбили підсумки голосування за кандидатів до Громадської ради. Голосування відбувалося з 12 по 15 травня 2021 року на платформі «Election runner». Представники департаменту комунікацій та внутрішньої політики облдержадміністрації зазначили, що участь у голосуванні взяли 127 осіб зі 133 кандидатів.

Громадська Рада При Виконавчому Комітеті Сумської Міської Ради (2017-2019 Рр)

Склад громадської ради формується на установчих зборах шляхом рейтингового голосування за осіб, які особисто присутні на установчих зборах та кандидатури яких внесені інститутами громадянського суспільства. Звертаємо увагу, що у зв’язку зі встановленням на території Черкаської області червоної карантинної зони кількість учасників установчих зборів є обмеженою. Усі допущені представники інститутів громадянського суспільства та запрошені повинні бути в захисних масках. Сьогодні, eight грудня, з ініціативи Громадської ради при обласній державній адміністрації, у Вінницькому обласному молодіжному центрі «Квадрат» відбулась інформаційна зустріч представників організацій людей з інвалідністю та ветеранських організацій Вінниччини з в.о.

Голова Громадської Ради При Лода Прозвітував Про Проведену Роботу

Сьогодні до Олександрівська районна державна адміністрація було передано скретч-карти на 300 літрів пального та 300 захисних масок. У разі відсутності голови його обов’язки виконують його заступники. ruzhin.org.ua 12.Громадську раду очолює голова, який обирається з числа членів ради на її першому засіданні шляхом рейтингового голосування. 9) готує та оприлюднює щорічний звіт про свою діяльність.

Під час засідання учасники зустрічі мали змогу висловити власне бачення та внести свої пропозиції щодо організації подальшої взаємодії, спрямованої на системний розвиток Вінницького регіону та вирішення актуальних для його мешканців питань. Вже майже рік в Україні триває війна, тож роль громадської ради, як основного консультативно-дорадчого органу області, нині наповнюється новим змістом. Голову Громадської ради – Хачатряна Тіграна Самвеловича, голову відокремленого підрозділу громадської організації “Спілка вірмен України” Кіровоградської області; заступників голови – Лісового Ігоря Анатолійовича та Колєву Ганну Михайлівну; секретаря – Ревнівцеву Інну Володимирівну; прес-секретаря – Лягул Ірину Василівну. Зокрема, про забезпечення лікарень міста і області та проблему поганої поінформованості підприємців та підприємств, щодо правил роботи під час карантину.

Кількісний склад громадської ради може бути зменшений відповідно до рішення ради на підставі норм викладених у пункті 10 положення. «Протягом останнього року ми намагались демонструвати усій Вінниччині, що можна працювати конструктивно й без політики. Та безперечним фактом залишається те, що чимало об’єктів соціальної інфраструктури, яким досі не приділялася увага, зазнали якісних змін, – зауважив Іван Мовчан. – Можливо, ми не використовували повною мірою потенціал громадських організацій. І було б доцільно сформувати таку модель нашої співпраці, яка б була дієвою на перспективу».

На підставі розглянутих питань, члени Громадської ради скерували відповідні звернення. Нагадаємо, що цього року, у травні, розпорядженням голови Львівської облдержадміністрації затверджено новий склад Громадської ради у кількості 35 осіб. Громадська рада при Чернівецькій обласній державній адміністрації (далі – громадська рада) є консультативно-дорадчим органом, утвореним для сприяння участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики. У конференц-залі Вінницького обласного молодіжного центру «Квадрат» за участю фахівців медичної та фармацевтичної галузей Вінниччини відбулось розширене засідання правління Громадської ради при обласній державній адміністрації, під час якого обговорили проєкт Закону України «Про самоврядування в сфері охорони здоров’я в Україні».

Звіт Громадської Ради При Вінницькій Обласній Державній Адмінстрації За 2022 Рік

За ініціативи голови Громадської ради при КОДА – Тіграна Хачатряна волонтерам акції #підвези_медика було передано скретч-карти на 200 літрів пального. Якщо ви бажаєте приєднатись до роботи ГР, можете писати в повідомлення сторінки. Нагадуємо, Громадська рада є тимчасовим консультативно-дорадчим органом, утвореним для сприяння участі громадськості у формуванні та реалізації державної, регіональної політики. З результатами рейтингового електронного голосування можна ознайомитись за посиланням.

Фактично до кінця цього тижня ми будемо бачити реальний фінансовий ресурс. Всі установи, що переведено у НКП, подались на фінансування згідно із пакетами служби здоров’я. Новий механізм фінансування виведе на позитивні показники ті лікарні, які лікують велику кількість пацієнтів.

06 червня, Тігран Хачатрян, вперше в ролі голови Громадської ради при Кіровоградській ОДА, відвідав зустріч держсекретарів міністерств з головами Громадських рад при органах виконавчої влади. Зустріч проходила в рамках Ініціативи Кабінету Міністрів України “Партнерство. Відкритий уряд”. У клубі Кабінету Міністрів України обговорювали питання функціонування Ради голів громадських рад при органах виконавчої влади, а також роз’яснювали зміни законодавства з питань формування та діяльності громадських рад. Обрання складу громадської ради при райдержадміністрації.