Paysafe Leave a comment

Paysafe is een bedrijf dat gespecialiseerd is in wereldwijde betalingen en levert een scala aan betaaloplossingen en -diensten aan rechtspersonen en particulieren. Paysafe werd in 1996 opgericht in Canada. Het bedrijf is sindsdien wereldwijd uitgebreid en is nu actief in meerdere landen in Noord-Amerika, Europa en Azië. Het hoofdkantoor is momenteel gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. Volgens sommige bronnen heeft het bedrijf zijn hoofdkantoor in Montreal, Quebec. Deze inconsistentie is duidelijk omdat de groepsmaatschappijen voldoen aan verschillende licenties van verschillende regelgevende instanties in overeenstemming met de jurisdictie van de locatie van het kantoor.

De juridische entiteit achter het platform is Paysafe Limited, een multinationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in online betalingen. Paysafe bedient een groot aantal sectoren, waaronder e-commerce, gaming, financiën, digitale media en gezondheidszorg. Het bedrijf is wereldwijd aanwezig, met kantoren en activiteiten over de hele wereld.

Het bedrijf biedt KMO’s (kleine en middelgrote ondernemingen) en grote bedrijven de nodige instrumenten en ondersteuning om hen te helpen schaalbaar te worden, te groeien en nieuwe klanten aan te trekken. Paysafe biedt een breed scala aan oplossingen voor online en in-store kaartbetalingen, mobiele POS en veilige grensoverschrijdende betalingen. Het heeft de infrastructuur ontwikkeld om online kassa’s met gemak te stroomlijnen, zodat het systeem vlekkeloos werkt en een enorm klantenbestand bedient, dat meer dan 120 markten wereldwijd omvat.

Het platform biedt meer dan 70 betalingsmethoden. Het maakt ook gebruik van lokalisatie om het vertrouwen van de consument te versterken. Paysafe https://znaki.fm/nl/teams/paysafe-payment-solutions-ltd/ vereenvoudigt de acceptatie van betalingen voor bedrijven van alle modellen, groottes en sectoren en zorgt voor veilige en probleemloze betalingstransacties voor klanten.

Paysafe hoogtepunten

Omdat het platform revolutionaire veranderingen in de sector brengt, maakt het gebruik van geavanceerde functies om het meeste uit zakelijke activiteiten te halen zonder zich zorgen te hoeven maken over verrekeningen. De betalingsoplossingen van Paysafe omvatten online en in-person betalingsverwerking, eCash-oplossingen, digitale portemonnees en prepaid kaartprogramma’s. Het bedrijf biedt ook diensten voor fraude- en risicobeheer, evenals zakelijke analyses en rapportagetools om bedrijven te helpen hun klanten beter te begrijpen en hun betalingsverwerkingsstrategieën te optimaliseren. In het algemeen streeft Paysafe ernaar om bedrijven en consumenten veilige, betrouwbare en gemakkelijke verwerkingsoplossingen te bieden die hen helpen transacties te verrichten in een snelle, digitale wereld.

Paysafe heeft zijn eigen digitale portemonnee oplossingen, waaronder de Skrill en Neteller portemonnees. Met deze portemonnees kunnen gebruikers geld versturen en ontvangen, online aankopen doen en hun financiën op één plek beheren. Paysafe biedt prepaidkaarten die gebruikt kunnen worden voor online aankopen of bij fysieke winkels. Deze kaarten kunnen worden opgeladen met geld van een bankrekening of creditcard.

De doelgroep van het platform zijn directe verkopers, marktplaatsen, onafhankelijke softwareleveranciers en andere platforms. Het bedrijf biedt ook diensten aan voor de gamingindustrie, wat een risicovolle sector is. Desondanks kan het platform deze taak gemakkelijk aan en levert het diensten voor online casino’s en sportweddenschappen.

Het systeem maakt gebruik van een unieke multikanaalinfrastructuur voor internationale wereldwijde verwerking en probeert soepel te werken met behulp van geavanceerde technologieën.

Hoe maak je verbinding met de service

Handelaren en ondernemers moeten inloggen op de website om verbinding te maken met de service. Er is een formulier dat ze moeten invullen om een aanvraag in te dienen. Het moet persoonlijke en zakelijke gegevens bevatten om door te gaan naar de volgende fase. Zodra je account is geverifieerd, heb je toegang tot je Paysafe-dashboard en kun je beginnen met het integreren van betaaloplossingen in je bedrijf.

 Als je twijfels of vragen hebt over deelname aan de dienst, kan een betaalstrategieconsultant onduidelijke punten met je bespreken. Je moet dus rechtstreeks contact opnemen met het verkoopteam van Paysafe om je behoeften te bespreken en advies te krijgen over de beste oplossingen voor jouw bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *